Κοστολόγιο Τμημάτων

Δημιουργική Απασχόληση

Στο ΚΔΑΠ Παιδεία Παίζει μπορουν να συμμετέχουν και παιδιά εκτός του προγράμματος ΕΣΠΑ. Το κόστος συμμετοχής για τετράωρη απασχόληση καθημερινά είναι 80€ τον μήνα. Μπορούν επίσης να επιλεγούν οι επιθυμητές δραστηριότητες  προσαρμόζοντας και το συνολικό κοστολόγιο.

Αναγνωστήριο

Μία φρέσκια και πρωτότυπη ιδέα «χτυπάει» μαζί με  το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς! Σ’έναν φιλόξενο, χαρούμενο και φωτεινό χώρο στην Τούμπα, στο ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ, όπου τα παιδιά νιώθουν σαν στο σπίτι τους, λειτουργεί το αναγνωστήριο. Εδώ, οι μαθητές από Α” έως Στ” Δημοτικού σε ένα δίωρο καθημερινό πρόγραμμα, μελετούν τα μαθήματα της επόμενης μέρας, υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών με σύστημα, μεθοδικότητα και οργάνωση του χρόνου τους. Στη συνέχεια, μπορούν να χαλαρώσουν συμμετέχοντας στις δραστηριότητες που προσφέρει το κέντρο μας.

Κύριο μέλημα του Αναγνωστηρίου, είναι να δώσει στους γονείς, τη δυνατότητα να έχουν περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους.

Στόχοι είναι…

  • Η απαλλαγή των γονιών από το άγχος της μελέτης των παιδιών τους
  • Η συνεργασία και η κοινωνικοποίηση των παιδιών
  • Οι μαθητές να ολοκληρώνουν μόνοι τους τα μαθήματά τους, πάντα με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών
  • Η καλλιέργεια του γραπτού και του προφορικού λόγου
  • Η καλλιέργεια της μαθηματικής σκέψης

Το κόστος του συγκεκριμένου τμήματος είναι 80€ το μήνα. Στο ποσό περιλαμβάνεται 2ωρη παρακολούθηση κάθε μέρα απο Δευτέρα εώς Παρασκευή, σε τμήμα με μέγιστο αριθμό 6 ατόμων αντίστοιχης ηλικίας. Το μάθημα γίνεται από πτυχιούχο παιδαγωγό. Μετά το μάθημα προσφέρετε δωρεάν μία ώρα δημιουργικής απασχόλησης στο πρόγραμμα του ΚΔΑΠ.

Εκπαιδευτική Ρομποτική

Στο ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ πραγματοποιούνται μαθήματα ρομποτικής που απευθύνονται σε μαθητές δημοτικού.

Δίνουμε τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να ασχοληθούν με το ενδιαφέρον και ραγδαία αναπτυσσόμενο κομμάτι της ρομποτικής. H ρομποτική είναι μια δημιουργική ασχολία για τους μαθητές και μπορεί να εφαρμοστεί ως διαδραστική μέθοδος εκμάθησης της τεχνολογίας, των μαθηματικών, της φυσικής και του προγραμματισμού. Οι μαθητές, ανεξάρτητα αν έχουν ή όχι προηγούμενη επαφή με υπολογιστές, μπορούν να εξασκήσουν τη λογική σκέψη τους, τη δημιουργικότητά τους και την κρίση τους.

Στο ΚΔΑΠ μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο »Εισαγωγή στη Ρομποτική με Lego MINDSTORMS».

Με τα μαθήματα ρομποτικής στο ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ, τα παιδιά κάνουν και τα πρώτα τους βήματα στον προγραμματισμό και βλέπουν τα προγράμματα τους να εφαρμόζονται σε πραγματικές κατασκευές και όχι μόνο σε εικονικό περιβάλλον.

Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι 80€. Στο παραπάνω τμήμα περιλαμβάνει ένα σύνολο έξι μαθημάτων διάρκειας 2 ωρών. Τα τμήματα θα γίνονται την Παρασκευή το απόγευμα.

Για συμμετοχή σε τρία συνεχόμενα γκρούπ μαθημάτων (συνολικά 18 μαθήματα) το κόστος είναι 200€.

 Aikido

Το τμήμα Aikido θα γίνεται σε δύο μονόωρα μαθήματα την εβδομάδα και έχει κόστος 30€ το μήνα