Νέο Τμήμα εκπαιδευτικής ρομποτικής με Lego WeDo 2.0 Σχολική Χρονιά 2018-2019

Nέο τμήμα εκπαιδευτικής ρομποτικής για την σχολική χρονιά 2018 – 2019 με την χρήση των Lego WeDo 2.0.45300_Mod_Helicopter_02Το WeDo 2.0 είναι ένα απίστευτα δημιουργικό ”παιχνίδι” για παιδιά μικρής ηλικίας. Τα παιδιά δημιουργούν κατασκευές από Lego στις οποίες μαθαίνουν να εφαρμόζουν κινητήρες και αισθητήρες. Στην συνέχεια με την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή αλλά και tablet, και του λογισμικού του WeDo 2.0 ή και με την χρήση του Scratch δημιουργούν σενάρια απλού προγραμματισμού, με πολύ απλά και ευχάριστα εικονίδια. Τέλος έχουν την χαρά να απολαμβάνουν την κατασκευή τους να κινείται και να ακολουθεί τα βήματα του προγραμματισμού που έφτιαξαν!!!

Η απασχόληση με τα Lego WeDo 2.0 εξάπτει την φαντασία των παιδιών και δημιουργεί νέους ορίζοντες. Τους μαθαίνει την σωστή και εποικοδομητική λειτουργία των υπολογιστών και των tablet. Αρχίζουν να αντιλαμβάνονται πως λειτουργούν πολλές πλέον αυτοματοποιημένες κατασκευές της καθημερινής μας ζωής.

Ελάτε να παίξουμε και να γνωρίσετε τα WeDo 2.0. Να σας παρουσιάσουμε τις ατελείωτες δυνατότητες τους και να αφήσουμε τα παιδιά σας να δημιουργήσουν!!!

Το τμήμα εκπαιδευτικής ρομποτικής θα γίνεται στο παράρτημα στη Δημ.Γουζέλη 2, περιοχή Πέτρου Συνδίκα

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε συμμετοχή!

τηλέφωνο επικοινωνίας 2311 821 590 και 2313072088

email info@paideia-paizei.gr